Broches

Broches leuk voor op een reverkraag, vaak geemaileerd en/of afgezet met swarovski steentjes. 

 • Broche 1
  Broche 1

  Vierkante broche, geëmailleerd, en ingelegd met verschillende kraaltjes, schelpjes, glinster-steentjes en houten kraaltjes die mooi zijn afgelakt. Aan de onderkant hangen kwastjes met verschillende kralen, deze zijn geknoopt aan…

  € 7,50
 • Broche 2
  Broche 2

  Ovale broche, fijn uitgesneden staal, achterzijde en rand koper kleurig, voorzijde oud-zilver kleurig. Bovenzijde is ingelegd met verschillende kleuren en vormen glas-steentjes. Aan de onderzijde hangen ook kraaltjes.
  De breedte…

  € 7,50
 • Broche 3
  Broche 3

  Sierlijke "libelle" , gemaakt van gevlochten draad ingelegd met zacht gele en bruinen kraaltjes. Als kopje een antraciet parel en twee felle glinster steentjes als lijfje. De broche sluit met een veiligheidssluiting.
  De breedte is…

  € 9,50
 • Broche 4
  Broche 4

  Zilverkleurige brons blad met een geëmailleerde bovenlaag. Zalmroze uitlopend tot felrood met een blauwachtige glinstering. Zilverkleurige steeltjes afgezet met okergele glas-steentjes. De broche heeft een veiligheid sluiting.
  De…

  € 9,00
 • Broche 5
  Broche 5

  Dit schattige pumpje , witte lak afgezet met echte Swarovski steentjes is echt voor de mode vrouw, vastgezet met pin en veiligheidssluiting, erg leuk voor een reverskraag.
  De breedte is 4 cm , hoogte 2,5 cm.

  € 15,00
 • Broche 6
  Broche 6

  Deze metalen bloem-broche is mooi ajour opgewerkt. Daaraan zijn lichtroze kraaltjes en een wit veertje bevestigd. Aan de achterzijde is een broche-speld met veiligheidssluiting bevestigd.

  De diameter is 4cm, hoog 10cm

  € 7,50
 • Broche 7
  Broche 7

  Deze metalen bloem-broche is mooi ajour opengewerkt. Daaraan zijn licht groene kraaltjes en een wit veertje bevestigd .Aan de achterzijde is een broche-speld met veiligheidssluiting bevestigd.
  De diameter is 4cm, hoog 10cm.

  € 7,50
 • Broche 8
  Broche 8

  Mooi kleine broche van echte gedroogde blaadjes die geharst zijn, in de tinten blauw en bruin. Aan de achterzijde is een broche-speld met veiligheidssluiting bevestigd.
  De breedte is 5cm, hoogte is 7cm.

  € 9,50
 • Broche 9
  Broche 9

  Mooi kleine broche van echte gedroogde blaadjes die geharst zijn, in de tinten beige, bruin en oranje. Aan de achterzijde is een broche-speld met veiligheidssluiting bevestigd.
  De breedte is 5cm, hoogte is 7cm.

  € 9,50
 • Broche 10
  Broche 10

  Mooi kleine broche van echte gedroogde blaadjes die geharst zijn, in de tinten beige en bruin. Aan de achterzijde is een broche-speld met veiligheidssluiting bevestigd.
  De breedte is 5cm, hoogte is 7cm.

  € 9,50
 • Broche 11
  Broche 11

  Handgemaakte broche van beschilderd zijde. Het heeft een paars/roze metallic kunststof rand, hierin is het zijde gespannen. Aan de achterzijde is een broche-speld met veiligheidssluiting geplaatst.
  De diameter is 5cm.

  € 10,00
 • Broche 12
  Broche 12

  Handgemaakte broche van beschilderd zijde. Het heeft een groene metallic kunststof rand, hierin is het zijde gespannen. Aan de achterzijde is een broche-speld met veiligheidssluiting bevestigd.
  De diameter is 5cm

  € 10,00