Voorwaarden

Indien u een bestelling plaatst bij Prettysilly.nl verklaart u zich akkoord met onderstaande leveringsvoorwaarden.

Order
Zodra u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u via een e-mail een orderbevestiging.

Bestelling en Betaling
Bij uw goedkeuring van de orderbevestiging dient u het totaalbedrag van de bestelling binnen 7 dagen over te maken op bankrek.nr.: 52.11.84.479 t.n.v. De Paspop. U kunt ook direct betalen via IDEAL. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.


Verzend- en verpakkingskosten
Zodra het bedrag is ontvangen, wordt de bestelling direct aan TNT ter verzending aangeboden. Pakketten worden algemeen binnen 1 á 3 werkdagen geleverd. Alle accessoires met een bedrag boven de € 50,- worden aangetekend verstuurd, alle accessoires met een lager bedrag dan € 50,- als briefpost. Hiervoor worden de tarieven van de T.N.T. gehanteerd. 
Aangetekend.: € 8,,- briefpost € 3,-  binnenland, prijswijzigingen van TNT voorbehouden).
De verzendkosten zijn niet doorberekend in de prijs van de accessoires en komen dus als extra kosten erbij.

Ruilen
U heeft 7 dagen bedenktijd na ontvangst met betrekking tot het ruilen van uw artikel. Binnen deze periode zult u per e-mail moeten aangeven dat u graag wilt ruilen en het artikel retour zal zenden. Dit dient te gebeuren, onbeschadigd en in de originele verpakking, als aangetekend pakket boven de € 50,- en als briefpost onder de € 50,- De verzendkosten komen voor uw rekening. Mocht tijdens de verzending het artikel beschadigen of zoek raken dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk en komt dit ook voor uw rekening. Wij zullen de verzendkosten van uw nieuwe keuze eenmalig voor onze rekening nemen. De eventuele meerprijs moet vooraf worden voldaan. Een eventueel restbedrag zal worden teruggestort op de rekening waarmee u betaald heeft.
Let op: indien u het aangehechte etiket verwijderd accepteert u het artikel en vervalt deze regeling.

Niet tevreden, geld terug-garantie
Bent u niet tevreden over uw artikel dan kunt u het artikel terugsturen en krijgt u uw geld teruggestort op de rekening waarmee u betaald heeft. Hiervoor heeft u 5 dagen bedenktijd na ontvangst. Binnen deze periode zult u dan per e-mail moeten aangeven dat u het artikel retour zal zenden. Dit dient te gebeuren, onbeschadigd en in de originele verpakking, als aangetekend pakket boven de € 50,- en als briefpost onder de € 50,-. De verzendkosten komen voor uw rekening. Mocht tijdens de verzending de tas beschadigen of zoek raken dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk en komt dit ook voor uw rekening.
Let op: indien u het aangehechte etiket verwijderd accepteert u de tas en vervalt deze regeling.

Klachten
Heeft u klachten over het geleverde artikel, neemt u dan binnen 48 uur contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen.

Vervoersschade
Alle bestellingen worden door ons conform de Algemene voorwaarden van de postvervoerder verzonden. Mocht u een beschadigde zending ontvangen dan verzoeken wij u ons hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen. Na overleg, sturen wij het zelfde artikel of een daarop gelijkende naar u toe. Veel artikelen zijn met de hand vervaardigd en/of zijn enkele stuks, dus exact dezelfde  is vaak niet mogelijk. De kosten van het retour zenden zullen door ons worden vergoed. Let op: verzuimt u ons in te lichten m.b.t. vervoersschade of doet u dit te laat dan vervalt uw recht op garantie. Uiteraard verwachten wij, dat u de tas zorgvuldig verpakt in de originele verpakking en aangetekend terugstuurt.

Overeenkomst
Indien na ontvangst van het op de orderbevestiging vermelde totaalbedrag, levering van uw bestelling niet binnen twee weken heeft plaatsgevonden, heeft u het recht de overeenkomst met ons te ontbinden en kunt u verzoeken om terugbetaling van het door u betaalde bedrag. Dit geldt uitsluitend indien door ons geen andere afspraken met u zijn gemaakt over het tijdstip van levering of als wij verzuimen u in te lichten inzake een mogelijke vertraging bij de levering van artikelen.

Privacyverklaring
Prettysilly.nl verklaart nadrukkelijk dat alle door u verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Desbetreffende gegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.

Email
info@prettysilly.nl
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

 


© 2010 - 2011 prettysilly

sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by mijnwebwinkel